Info

© Anne Soukka, kennel Tempranillo

Ensimmäinen koirani oli saksanpaimenkoira narttu Bacteroides Ginny. Ginnyn kanssa harrasteltiin jälkeä ja käytiin tottisharkoissa 80-luvun alussa Karhulassa KPHn riveissä. Silloin myös tutustuin ensimmäiseen groenendaeliin (en kylläkään muista kuka tämä koira oli).

Meni monta koiratonta vuotta, kunnes aloin miettimään jälleen koiran ottamista lenkkiseuraksi itselleni. Saksanpaimenkoira tuli tietysti ensin mieleen, mutta niiden ulkonäölle oli tapahtunut jotain kummaa tässä välissä, enkä pitänyt näkemästäni. Silloin tuli mieleeni tuo musta, elegantti koira. Menin siis kirjastoon lukemaan mikä tämä rotu oikeastaan olikaan ja soittelin muutamalle kasvattajalle. Siitä vierähti vielä aikaa vuoden verran, kunnes Belmex Harley vuonna 1996 muutti puolivuotiaana kollina meille. Ostin siis itselleni kotikoiran ja lenkkiseuraa, mutta 1997 löysin itseni ensimmäiseltä hakuleiriltä. Samana vuonna minut valittiin Ekybelgien johtokuntaan, jossa olen toiminut sihteerinä, puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana siitä lähtien.

Olen kisannut kahden koiran kanssa palveluskoirien hakukokeen alokasluokassa. Harrastellut olen koirien kanssa jälkeä, viestiä, hakua, speedrace-juoksukilpailuja ja näyttelyissä käymistä. Tottisvetäjänä olen toiminut KPHn sekä Ekybelgien kentällä vuodesta 1998. Olen ollut KPHn hallituksessa 2004-2007 ja ollut vuosina 2006-2007 kyseisen seuran kilpailusihteerinä (mikä pesti vielä jatkuu). Olen pätevöity koulutusohjaaja ja myös PK-koetoimitsija. Vuoden 2004 alusta sain kennelnimen Grimoire.

Kasvatustyöni on pienimuotoista, ja kaikki pentueemme syntyvät ja kasvavat kotioloissa tottuen normaaliin elämään. Kasvatustyössäni tähtään ennenkaikkea toimiviin luonteisiin, terveyttä, sekä tietysti rodunomaista ulkomuotoa unohtamatta. Jos kiinnostuksesi koiriamme kohtaan heräsi, otathan yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse . Lisäksi olen kiinnostunut kaikista Grimoire kasvateista ja toivonkin mieluusti paljon kuvia ja kuulumisia jokaisesta!

Sirpa Silander
address: Harjukuja 3, 46900 Inkeroinen, Finland
tell: +358 44 9826 065

email: ssilander@gmail.com

https://www.facebook.com/sirpa.silander

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna